TV BITS

Big Brother: Οι Σάκης και Μαριαλένα ρωτήθηκαν ξανά αν είναι ζευγάρι [βίντεο]

Άρωμα... Survivor είχε το χθεσινοβραδινό Live του Big Brother, αφού καλεσμένοι της βραδιάς, ήταν οι δυο φιναλίστ του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα υποδέχτηκαν στη σκηνή του Big Brother τον μεγάλο νικητή του φετινού Survivor και την πρώην σύντροφό του και επίσης φιναλίστ του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη και μοιραία, οι παρουσιαστές του Big Brother αναγκάστηκαν να ρωτήσουν αν τελικά οι δυο τους είναι ζευγάρι ή όχι γιατί δεν ήξεραν τί να πουν μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη.

Ειδικότερα, αφού οι δυο πρώην παίκτες του Survivor κάθισαν στις θέσεις τους, η Νάταλι Κάκκαβα παρατήρησε πως «θέλω να σας ρωτήσω το εξής… Είδατε ότι ακόμα και στον πρόλογο δυσκολευτήκαμε πως θα σας καλέσουμε να μπείτε μέσα στο πλατό. Είπαμε δίδυμο ή ζευγάρι;».

«Δυσκολευόμαστε και εμείς αλλά είμαστε ένα πολύ καλό δίδυμο, νομίζω» αποκρίθηκε με χαμόγελο ο Σάκης Κατσούλης.

Ν.Κ.: Γιατί μας παιδεύετε τόσο πολύ; Γιατί δεν μας λέτε; Δηλαδή αφήνετε να αιωρείτε κάτι στην ατμόσφαιρα σαν… Να σου πω, έξαλλη είσαι!

Μ.Ρ.: Εγώ; Όχι, εντάξει είμαι.

Ν.Κ.: Νομίζω ότι εσύ είσαι ποιο έτοιμη να κάνεις δηλώσεις και εδώ το αγόρι είναι πιο φειδωλό.

Μ.Ρ.: Το αντίθετο νομίζω!

Πάντως οι Σάκης και Μαριαλένα είχαν χθες την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παίκτες του Big Brother και μάλιστα τους έδωσαν και συμβουλές

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!