GOSSIP

Ο Σάκης Κατσούλης στηρίζει με το δικό του τρόπο τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Μια κίνηση αλληλεγγύης, που εκφράζει την πρόθεσή του να βοηθήσει όλους όσοι επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα που χτύπησε αλύπητα την Εύβοια το περασμένο καλοκαίρι, έκανε ο φετινός νικητής του Survivor, επιχειρηματίας και πρώην αθλητής του ποδοσφαίρου,  Σάκης Κατσούλης.

Ο νικητής του Survivor τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 17:00 διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο της Ν. Αρτάκης, στην Εύβοια, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους του νησιού.

Στην αναμέτρηση θα συμμετέχουν παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές (με το όνομα φίλοι Σάκη Κατσούλη), οι οποίοι με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να λάβουν μέρος και να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο αυτήν την πρωτοβουλία.

Μάλιστα, θα φορέσουν ξανά τα παπούτσια τους και αθλητές που έγραψαν το έπος του Euro 2004.

Το «παρών» θα δώσουν οι: Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Χαλκιάς, Μιχάλης Καψής, Θανάσης Κωστούλας, Παντελής Καφές, Τραϊανός Δέλλας, Μπρούνο Τσιρίλο, Παντελής Καφές.

Φίλοι Σάκη Κατσούλη VS Α.Ο Ν. Αρτάκης λοιπόν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Κατσούλης στηρίζει τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας

Τον Αύγουστο και ενώ βρισκόταν στη Ρόδο αξιοποιώντας τη δύναμη των social media μάζεψε -παρέα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Τριαντάφυλλο- είδη πρώτης ανάγκης και προμήθειες για τους πυρόπληκτους του νησιού του. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπώσιακή.

Ο ίδιος άλλωστε έχει ζήσει τη φωτιά το 2007 όταν κάηκε η Νότια Εύβοια και ξέρει πως είναι να βλέπεις γύρω σου να απλώνεται η κόλαση του Δάντη.

«Προσωπικά έχω ζήσει τη φωτιά το 2007 όταν κάηκε η κεντρική και νότια Εύβοια, ήμουν κάτοικος Αλιβερίου. Ήμουν 16 στα 17 και ήμουν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς. Το κακό που έχουμε ζήσει αυτές τις καταστάσεις είναι ότι αναβιώνει κάθε χρόνο.

Είχε πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς μου να πάμε στο σπίτι να μαζέψουμε πράγματα. Σε μια δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας, σε ακτίνα 100 μέτρων. Δεν χρειαζόταν να σε πλησιάσει για να νιώσεις τη φλόγα. Είχαν καεί πάρα πολλά σπίτια.

Θυμάμαι ότι για πολλές μέρες δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι γιατί είχαν πέσει τα καλώδια της ΔΕΗ. Ξεκάθαρα μου έχει μείνει φοβία» έχει πει σε συνέντευξή του.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!