GOSSIP

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της είχε η Σοφία Κουρτίδου

Φοβήθηκε πως έχει νοσήσει με κορωνοϊό η 34χρονη τραγουδίστρια Σοφία Κουρτίδου, αφού εμφάνισε υψηλό πυρετό και σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και performer ανέβασε υψηλό πυρετό ύψους 40,4 κάτι που την ανησύχησε αρκετά. Η ίδια προχώρησε σε μοριακό τεστ κορωνοϊού, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό.

Τελικά, η Σοφία Κουρτίδου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες γλίτωσε στο τσακ την πνευμονία, καθώς το πρόλαβαν σε αρχικό στάδιο. Η τραγουδίστρια δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αλλά έμεινε αρκετές ώρες για να κάνει εξετάσεις.

Πλέον είναι πολύ καλύτερα, ο πυρετός έχει πέσει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

«Δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασε, ήταν μεγάλο το σοκ. Δεν το περίμενε. Έγινε ξαφνικά να ανέβει αυτός ο πυρετός. Της δίνουν φάρμακα και είναι πολύ καλύτερα τώρα» τονίζει πηγή κοντά στο περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!