TV BITS

Love It: Ειδικός είπε πως μπορεί να βρεθεί ποιος διέρρευσε τη φωτό του νεκρού Mad Clip

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και δημιουργός του CSI institute, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Love It και μίλησε για τη σοκαριστική είδηση της διαρροής στο διαδίκτυο φωτογραφίας του νεκρού Mad Clip, αλλά και για την πτώση των Facebook, Instagram, WhatsApp.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στη διαρροή στο διαδίκτυο μιας φωτογραφίας του Mad Clip που δείχνει τον αδικοχαμένο τράπερ στο νεκροτομείο, είπε με βεβαιότητα, πως μπορεί να εντοπιστεί το ποιος ή ποιοι έκαναν τη διαρροή.


Τόνισε, πως αυτό που οφείλουν να κάνουν οι συγγενείς του τράπερ είναι να απευθυνθούν στις αρμόδιες Αρχές για να ξεκινήσει η σχετική έρευνα και παραδέχτηκε πως ο ίδιος γνωρίζει πως η επίμαχη φωτογραφία ακόμα κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.


Μίλησε δε και για την πτώση των μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και WhatsApp και για τα πιθανά σενάρια που οδήγησαν στη μη λειτουργία τους για ώρες και κάποια από αυτά που είπε μάλλον... άγχωσαν την Ιωάννα Μαλέσκου και την παρέα της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!