TV BITS

Big Brother: Ποινή επιβλήθηκε στη νέα παίκτρια εξαιτίας του Στιβ [βίντεο]

Μια ποινή επέβαλλε χθες ο Μεγάλος Αδελφός σε μια νέα παίκτρια που μόλις πριν λίγα 24ωρα μπήκε στο σπίτι του Big Brother.

Θυμίζουμε πως μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Σύλιας, στο σπίτι μπήκαν η Βιολέτα Αρεστή, ο Μιχάλης Ευριπιώτης και ο Νάσος Ντάλλης και οι τρεις νέοι παίκτες ανέλαβαν μια μυστική αποστολή: να "κλέβουν" τρόφιμα από την αποθήκη του σπιτιού χωρίς να γίνου αντιληπτοί.


Χθες αποκαλύφθηκαν οι τρεις νέοι παίκτες και γνωρίστηκαν με τους υπόλοιπους συγκάτοικους, όμως αμέσως φάνηκε πως η Βιολέτα ήδη γνώριζε έναν εκ των παικτών, τον Στιβ Μιλάτο, αφού οι δυο τους γνωρίζονταν πριν ο Στιβ μπει στο παιχνίδι και είχαν ένα φλερτ.


Ο Στιβ έμεινε έκπληκτος όταν είδε μπροστά του τη νέα παίκτρια κι ανέφερε τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον Big Brother: «Με αυτήν εγώ μιλούσα για δύο μήνες… Φιλική ήταν η σχέση μου με την Βιολέτα αλλά με τάσεις πινελιάς για πιο ερωτική. Δεν έχουμε έρθει τόσο κοντά ποτέ, απλά μιλούσαμε κι είχαμε μια επαφή.»


Ωστόσο, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τη Βιολέτα και της ανακοίνωσε πως της επιβάλλει ποινή, καθώς απέκρυψε πως ήδη γνώριζε τον Στιβ, κάτι που είναι αντίθετο με τους κανόνες του ριάλιτι. Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι η απώλεια της ασυλίας την πρώτη εβδομάδα.

«Νομίζω ότι δόθηκε παραπάνω σημασία, είχαμε μόνο μια διαδικτυακή επαφή. Τίποτα περισσότερο. Συγγνώμη.» είπε η νέα παίκτρια στο Δωμάτιο Επικοινωνίας.


Αργότερα η Βιολέτα ρώτησε τον Στιβ αν θέλουν να είναι φίλοι και ο Στιβ απάντησε πως όχι δεν θέλει να είναι μόνο φίλοι.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!