GOSSIP

Στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα βρέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αποφυλάκισης του Μένιου Φουρθιώτη και τώρα έγινε γνωστό πως ο 36χρονος παρουσιαστής βρέθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.

Μία ημέρα μετά την αποφυλάκισή του, έγινε γνωστό ότι ο Μένιος Φουρθιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με κατάγματα σε ισχίο και σε σπονδυλική στήλη, ενώ φέρει μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως πιθανά τα τραύματα προήλθαν από πτώση σε σκάλα!

To protothema.gr αναφέρει πως ο παρουσιαστής διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, την Τρίτη το βράδυ, έπειτα από ατύχημα που είχε ενώ βρισκόταν στο γραφείο του.

Ειδικότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως ανέφερε στους γιατρούς των Επειγόντων, λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του ισχίο, ενώ φέρει και αρκετούς μώλωπες στο σώμα του.

Οι γιατροί έκριναν ότι το κάταγμα χρήζει χειρουργικής αποκατάστασης, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και ο παρουσιαστής θα χρειαστεί αποθεραπεία για αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με διάταξη του ανακριτή, ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε, αφού πρώτα κατέβαλε 30.000 ευρώ ως εγγύηση ενώ παράλληλα του τέθηκαν και συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα, ενώ του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Παράλληλα, στον Μένιο Φουρθιώτη απαγορεύεται να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, επίσης με διάταξη του ανακριτή

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!