GOSSIP

Και ο Νίκος Γκάνος θέλει να πάει στη Eurovision 2022

Ολοένα μακραίνει η λίστα των καλλιτεχνών που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2022, που θα γίνει στην Ιταλία, αλλά επίσημα τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως επίσημα καμιά επίσημη πρόταση δεν είχε κατατεθεί στην ΕΡΤ ενώ η προθεσμία λήγει σύντομα.


Και τώρα ο Νίκος Γκάνος με ανάρτησή του στα social media φανέρωσε πως θα είναι ένας εκ των καλλιτεχνών που θα καταθέσουν ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΡΤ.


«Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!» έγραψε ο τραγουδιστής του hit "Last Summer" που είχε γίνει γνωστός όταν συμμετείχε στο Super Idol σε ηλικία 21 ετών.

Σήμερα ο Νίκος είναι 38 ετών και θα ήθελε πολύ να πάει στη Eurovision, ενώ έσπευσε να διευκρινήσει πως δεν έχει επιλεχθεί από κανένα και πως δεν του έχει γίνει ανάθεση και πως απλά θα καταθέσει πρόταση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!