GOSSIP

Με οργισμένα λόγια μίλησε ο παππούς του Mad Clip [βίντεο]

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε όταν έγινε γνωστό πως στο Διαδίκτυο έχει διαρρεύσει φωτογραφία που άγνωστοι τράβηξαν μέσα από το νεκροτομείο όπου κείτονταν το άψυχο σώμα του αδικοχαμένου Έλληνα τράπερ Mad Clip και οι συγγενείς του είναι εξαγριωμένοι.

Μάλιστα, χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έγινε γνωστό πως ο πατέρας του Mad Clip έχει κινήσει πλέον τη νομική διαδικασία για τον εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που ευθύνονται για αυτή τη φωτογραφία και τη διαρροή της στο Διαδίκτυο, αλλά και τις συνθήκες που επέτρεψαν να γίνει η λήψη της φωτογραφίας.


Στην ίδια εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο παππούς του Mad Clip που δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του: «Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο. Είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν ξέρω αν φυλάσσεται (ο χώρος) ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου μού είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!