GOSSIP

H Evangelia είναι η επίσημη πρόταση της Panik για τη Eurovision 2022

Στις 10 Οκτωβρίου εκπνέει η διορία υποβολής προτάσεων στην ΕΡΤ καλλιτεχνών που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision 2022 που θα γίνει στην Ιταλία και τώρα μάθαμε πως η Panik Records έχει έτοιμη ολοκληρωμένη πρόταση με την Evangelia.

H 28χρονη Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, που μεγάλωσε στο New Jersey των ΗΠΑ, και έχει καταγωγή από την Κρήτη, σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τραγούδια όπως το Pame Pame και το Fotia.


Τώρα το ogaegreece.com σε άρθρο του αναφέρει πω ς η πρόταση της Panik Records προς την ΕΡΤ είναι έτοιμη και είναι η Evangelia!. Η όμορφη καλλιτέχνης, που παγκοσμίως εκπροσωπείται από την Sony Music Germany, έχει παραγωγό τον Jay Stolar, έναν άνθρωπο με σπουδαίες μουσικές γνώσεις και συνεργασίες με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Camila Cabello, Aloe Blacc και G-Easy.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η πρόταση της Panik περιλαμβάνει τρία τραγούδια, όλα με ερμηνεύτρια την Evangelia. Η παραγωγή τους έχει ολοκληρωθεί – και μάλιστα έχουν ήδη γυριστεί και τα τρία βιντεοκλίπ και ετοιμαστεί οι αντίστοιχες χορογραφίες. Η δημιουργική και υποστηρικτική ομάδα που θα πλαισιώσει την Evangelia, εφόσον επιλεγεί, είναι επίσης έτοιμη. Έτσι, η πρόταση της Panik Records φαίνεται ότι είναι ολοκληρωμένη και πλήρης σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα που είχε θέσει η ΕΡΤ στη δημόσια πρόσκλησή της.

Το ύφος των τραγουδιών είναι στο γνώριμο ύφος των ήδη επιτυχημένων τραγουδιών της Evangelia, αλλά ταυτόχρονα και διαφορετικά! Ο συνδυασμός της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και του μοντέρνου pop, μαζί με το πάντρεμα του ελληνικού και αγγλικού στίχου, είναι αυτό που θα τα χαρακτηρίζει, τονίζει το άρθρο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!