TV BITS

Big Brother: Νέα ποινή επέβαλλε ο Μεγάλος Αδελφός αυτή την εβδομάδα [βίντεο]

Οι ποινές πέφτουν βροχή αυτή την εβδομάδα στο Big Brother, αφού μετά την ποινή που επιβλήθηκε στη νέα παίκτρια, τη Βιολέτα Αρεστή, επειδή είχε αποκρύψει πως γνώριζε τον Στιβ Μιλάτο εκτός παιχνιδιού, στο χθεσινό επεισόδιο ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε την επιβολή μιας ακόμη ποινής σε άλλη παίκτρια.

Θυμίζουμε πως η Βιολέτα έχασε την ασυλία αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας της ποινής και χθες ο Big Brother αφαίρεσε και από τη Σαμάνθα Μίσοβιτς το δικαίωμα συμμετοχής στη δοκιμασία του βέτο.

Ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τους ένοικους στο σαλόνι για να τους ανακοινώσει τον λόγο: «Όπως σας ανακοίνωσα, πριν από λίγες ημέρες, κάθε επιλογή έχει και τις συνέπειές της. Παρά το γεγονός ότι η ψηφοφορία είναι μυστική, δεν απαγορεύεται η κοινοποίηση της πρόθεσης από κάποιον συγκάτοικο για την ψήφιση κάποιου άλλου. Απαγορεύεται όμως η καθοδήγηση κι η μεθόδευση με σκοπό την διαμόρφωση και την αλλοίωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Τέτοιου είδους ενέργειες απαγορεύονται αυστηρά, αφού εκτός άλλων επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και την ελεύθερη βούληση των συγκατοίκων. Σαμάνθα παραβίασες αυτόν τον κανόνα καθαρά κι απροκάλυπτα, λίγο πριν την ψηφοφορία. Για αυτόν τον λόγο σου επιβάλλεται η ποινή της μη συμμετοχής σου στο αγώνισμα του βέτο.»

Ο Big Brother προειδοποίησε την Σαμάνθα ότι, αν πράξει το ίδιο και στο μέλλον, θα της επιβληθεί αυστηρότερη ποινή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!