GOSSIP

Ο Αλέξης Πρεβενάς έσπασε τη σιωπή του μετά τη σύλληψή του για ναρκωτικά

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστή η είδηση, πως ένας πρώην παίκτης του The Voice και γνωστός τραγουδιστής είχε συλληφθεί και κατηγορούνταν για υπόθεση ναρκωτικών και ο ίδιος χθες, αφού αφέθηκε πλέον ελεύθερος από τις Αρχές μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για αυτή την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα μάθαμε πως ο Αλέξης Πρεβενάς, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό διαγωνισμό The Voice, συνελήφθη (ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο) λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 2/10, στη Νίκαια, καθώς αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του, μετά από τυχαίο έλεγχο της ΟΠΚΕ.

Ο ίδιος πλέον έχει αφεθεί ελεύθερος, αφού παρουσίασε στοιχεία ενώπιον του ανακριτή που αποδείκνυαν πως η μικροποσότητα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του προοριζόταν για προσωπική χρήση και χθες μίλησε στην εκπομπή της Τσολάκη, για τις ημέρες που πέρασε στο κρατητήριο ενώ έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι όπως συνέβη, έγινε για καλό. Με προστάτευσε από άλλα πράγματα που άμα συνέχιζα, ίσως να μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερις πέντε μήνες. Όταν είχαμε κάνει τρεις επιτυχίες με τον παραγωγό μου και με αγώνα παλέψαμε και έβλεπα ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μου, αρέσει και παίζει στις τηλεοράσεις. Όπως κάθε καλλιτέχνης περίμενα να εισπράξω, να το χαρώ πρακτικά. Ήρθε η καραντίνα και μας έκλεισε στο σπίτι.

Δεν θα το κρύψω πέρασα μια βαθιά κατάθλιψη που το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχολόγο. Είχα τη σύντροφό μου στο πλευρό μου. Ό,τι και να σου πει δεν μπορείς, δεν υπάρχουν λόγια να περάσεις καλά. Είχα απομονωθεί τελείως, είχα πάρει 20 κιλά. 

Εκείνο το βράδυ πριν πάμε στο μαγαζί, την επόμενη παντρευόταν ο αδερφός μου. Θα βάφτιζα και την κόρη του κάτι που δεν έκανα τελικά και μου έχει στοιχίσει. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ότι δεν πήγα στον γάμο. Ήμασταν στο μαγαζί, είχα πάρει ένα τηλέφωνο να μου κάνει delivery μια μικροποσότητα. Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ότι μου έχουν ανοίξει το αμάξι. Κατάλαβα τι έχει γίνει και μου κόπηκαν τα πόδια. Βγήκα πάνω, δεν πρόλαβα να πω ούτε το μισό τραγούδι και μου έκανε νόημα ένας αστυνομικός με πολιτικά να κατέβω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ό,τι χτίσαμε έπεσε για το τίποτα. Καλά μου έκαναν και με συλλάβανε. Ήταν κατακριτέο, δεν το συζητάω. Με μετέφεραν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα. Δεν υπήρχε μεγάλη ποσότητα, ήταν ψέματα. Ήταν για προσωπική χρήση το τελευταίο πεντάμηνο. Ευτυχώς που έγινε τώρα και δεν το συνέχισα. Μετά από αυτό έχουμε χωρίσει. Βασικά είχαμε χωρίσει αλλά θα με συνόδευε στον γάμο του αδερφού μου. Η πρώην μου δεν είχε καμία ανάμειξη, εγώ φταίω για όλα. Οι τέσσερις μέρες στο κρατητήριο πέρασαν βασανιστικά. Είχα πέντε μέτωπα να κοιτάξω εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν. Τι σκέφτονται οι γονείς μου για μένα; Ήταν κάτι περιστασιακό, δεν είμαι εξαρτημένος ναρκομανής» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!