GOSSIP

Ο Ψωμιάδης στηρίζει τον Φιλιππίδη με ένα σεξιστικό παραλήρημα που προκαλεί χαμό

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν αμέσως οι νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αφού με τα όσα είπε για το #MeToo φάνηκε να στηρίζει άμεσα τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο 73χρονος πολιτικός μίλησε σήμερα στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του ενώ εκείνος βρισκόταν καθ’ οδόν. Μέσα σε μερικά λεπτά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του κάηκε, με εκείνον να δηλώνει: «Βγήκαμε ζωντανοί, να κάνουμε τον σταυρό μας».

Αναφερόμενος στις γυναικοκτονίες, που έχουν «ταράξει» το πανελλήνιο τους τελευταίους μήνες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: «Τη γυναίκα ούτε με λουλούδι δεν τη χτυπάς». Όσον αφορά στο κίνημα #Metoo, ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του και τάχθηκε στο πλευρό εκείνων που λένε «γιατί τώρα;».

«Εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στη συνέχεια, οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν από το πάνελ του Πρω1νού, με τη Φαίη να δηλώνει: «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω αυτό. Δεν αντιμετωπίζεις έναν άνθρωπο σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος!

Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται, να γίνονται για τηλεοπτικούς λόγους και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προκαλώντας άμεσα σφοδρές αντιδράσεις στα social media:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!