GOSSIP

Η Σάσα Σταμάτη κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της

Μέσω ενός στόρι στο Instagram, η Σάσα Σταμάτη, ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο του πατέρα της.

Η Σάσα Σταμάτη, το περασμέν ο Σάββατο, στο τηλεοπτικό σόου όπου εμφανίζεται, αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο και αυτή ήταν μια απώλεια που της στοίχισε πολύ καθώς η αδυναμία που του είχε ήταν τεράστια.

Χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου» έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!