TV BITS

Big Brother: Έξαλλη έγινε η Ανχελίτα με τη στάση της Ευδοκίας [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, την Ευδοκία να προκαλεί πολλά σχόλια για τη συμπεριφορά της και να φέρνει την Ευδοκία στα όριά της.

Η Ευδοκία, που πολλές φορές είχε ψηφιστεί να αποχωρήσει, αλλά είχε κερδίσει το βέτο, μετά και το Live της περασμένης Παρασκευής και την αποχώρηση του Στιβ, αλλά και τη δική της παραμονή στο παιχνίδι, δήλωσε πως αντλεί δύναμη από την στήριξη του κόσμου.


Νωρίτερα, στο σπίτι η Μαρία, ως αρχηγός είχε ανακοινώσει τους νέους κανόνες του σπιτιού και ποιον θα έπαιρνε μαζί της στο Captain's Room και είπε πως θα πάρει την Άννα. Ο δε Μεγάλος Αδελφός είπε στη Μαρία, πως ως αρχηγός θα μπορούσε κάθε μέρα να επιλέγει τρία άτομα για να ξεκουράζονται για δύο ώρες μέσα στην ημέρα.
 

Η Ευδοκία πάλι άρχισε να κάνει υποδείξεις για την ανακύκλωση και κάποιοι αντέδρασαν και ειδικά η Ανχελίτα φάνηκε να έχει εκνευριστεί πολύ

 

 

 

Η Μαρία ανέλαβε να οργανώσεις τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και πάλι η στάση της Ευδοκίας προκάλεσε χαμό

 

 

 

Σε κάποιο σημείο η Ανχελίτα ξέσπασε, λέγοντας πως όλο το σπίτι τα έχει βάλει μαζί της για να εισπράξει έναν μορφασμό από την Ευδοκία: «Ξέρεις πολύ καλά ότι πιάνει η μίρλα κι η θυματοποίηση. Συνέχισέ το. Βρήκα την ευκαιρία, που ήρθε να μου πουλήσει κακομοιριά για όλο το σπίτι. Νομίζω πως τής απάντησα, όπως της αξίζει.Δεν απάντησε κι έκανε έναν μορφασμό. Χαίρομαι που τον έκανε γιατί δεν έδειξε ότι έχει κάτι να πει. Τής είπα να φύγει με κλάματα γιατί πιάνει και το ξέρει. Δεν το έκανε αυτήν την φορά.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!