MEN'S GUIDE

O James Bond κατάφερε να κάνει trend αυτό το... μιλιτέρ πουλόβερ

Η νέα ταινία James Bond: No Time To Die, συνεχίζει να σπάει ταμεία στις παγκόσμιες κινηματογραφικές αίθουσες και να αποσπά διθυραμβικές κριτικές σε όλα τα επίπεδα.

Οι περισσότεροι όχι μόνο εξαίρουν την πλοκή της ταινίας, αλλά και την ερμηνεία του Daniel Craig και κάνουν λόγο για τον πιο... ώριμο 007 που έχουμε δει ποτέ, ο οποίος παραμένει και στιλιστικά αψεγάδιαστος, αλλά (επιτέλους) ντύνεται ανάλογα με την ηλικία του!


Ο 007 εδώ και χρόνια αποτελεί fashion icon για πολλούς, και τόσο τα κοστούμια του, όσο και όλα τα αξεσουάρ του, γίνονται ανάρπαστα.


Αυτή τη φορά, με το No Time To Die, έχει γίνει όμως μεγάλο trend ένα πιο... casual fashion item και συγκεκριμένα ένα μπλε, πλεκτό, μιλιτέρ πουλόβερ.


Πρόκειται για ένα κλασικό πουλόβερ, που φορούσαν ήδη από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο οι άνδρες του πολεμικού Ναυτικού, αλλά και της αεροπορίας.


Το συγκεκριμένο πουλόβερ, που φορά ο Daniel Craig στην ταινία, είναι μια σύγχρονη εκδοχή του που σχεδίασε η N Peal, το βρετανικό luxury brand  που και στο παρελθόν έχει "ντύσει" τον James Bond και πλέον έχει γίνει και αυτό ανάρπαστο.


Ωστόσο στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες παραλλαγές αυτού του πουλόβερ, ακόμα και σε καταστήματα με στρατιωτικά ρούχα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!