TV BITS

Big Brother: Καβγάδες ξέσπασαν πριν την ψηφοφορία στο σπίτι [βίντεο]

Η Μαίρη είναι αρχηγός αυτή την εβδομάδα και μάταια προσπάθησε να κατευνάσει χθες τα πνεύματα, λίγο πριν γίνει η ψηφοφορία της εβδομάδας στο σπίτι, αφού τελικά και η ίδια ενεπλάκη σε έντονο καβγά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα που έχει σχηματιστεί εναντίον της Ευδοκίας Τσαγκλή, δεν την άφησε να καπνίσει στο καπνιστήριο. Στο θέμα ενεπλάκη η Μαρία, ως αρχηγός της εβδομάδας αλλά κι η Μαρία Βαρσάμη, που θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Ο Παναγιώτης της ανέφερε με ειρωνικό ύφος ότι μπλέκεται συνέχεια, με την Μαίρη να ξεσπά σε κλάματα με την συμπεριφορά του. Οι φωνές ακούστηκαν παντού και τα λόγια έφεραν λόγια με την Μαίρη να αποχωρεί πικραμένη από την συζήτηση. Ένταση όμως επικράτησε και ανάμεσα στη Μαρία και τον Μιχάλη

 

 

 

 

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι από την προηγούμενη εβδομάδα η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ψηφίστηκε κατά το live της Παρασκευής. Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μιχάλης Γαβαλάς, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή για την ζημιά που προκάλεσε στον φράχτη. Στην διαδικασία ψηφοφορίας τα αντίπαλα στρατόπεδα αντάλλαξαν αρκετές αρνητικές ψήφους και βέλη με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να συμπληρώνουν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος έχει προκαλέσει πολύ αρνητική εντύπωση μετά τον καυγά του με την Μαίρη Βαρσάμη, ο Κωστής Στυλιανάκης, που το είχε ζητήσει για να δει τι γνώμη έχει ο κόσμος για τον ίδιο κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, της οποίας την στάση δεν αποδέχονται αρκετοί συγκάτοικοι.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!