TV BITS

The Voice: Τσάμικο χόρεψαν χθες οι Έλενα και Σάκης [βίντεο]

Τα δημοτικά τραγούδια είχαν την τιμητική τους στη χθεσινή Blind Audition του The Voice αφού όχι μία, αλλά δύο διαγωνιζόμενες ξεσήκωσαν τους coaches με τα δημοτικά άσματα που επέλεξαν να ερμηνεύσουν και στο τέλος είδαμε μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου να... κάνει φούρλες χορεύοντας την Ιτιά!

Αρχικά είδαμε την Γλυκερία Κωστούλα, να ανεβαίνει στη σκηνή του The Voice τραγουδώντας το "Γιούργια" με την Έλενα επίσης να σιγοτραγουδά "Γιούργια στα Παλιούρια" και τους Σάκη και Κωνσταντίνο να πατούν την τελευταία στιγμή το κουμπί.

Η 45χρονη Γλυκερία κατάγεται από την Καρδίτσα και η Έλενα έσπευσε αμέσως να αγκαλιάσει την συμπατριώτισσά της, ενώ ακούσαμε τον Πάνο να λέει ένα ακόμη ανέκδοτο.


 Η ίδια τελικά αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Αργυρού.


Λίγο αργότερα, μια άλλη διαγωνιζόμενη έκανε τους 3 από τους 4 coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους, αφού τους ξεσήκωσε με την Ιτιά! Μόνο ο Μουζουράκης δεν πάτησε το κουμπί μετά την ερμηνεία της Μαρίας Αλιφέρη.


Η Έλενα πια είχε μερακλωθεί τόσο πολύ που σηκώθηκε και χόρεψε τσάμικο με τον Σάκη να της κρατά το χέρι, ενώ η διαγωνιζόμενη τραγούδησε ξανά α καπέλα την Ιτιά.


Τελικά η Μαρία πήγε στην ομάδα της Έλενας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!