GOSSIP

H κόρη του Donald Trump σχεδιάζει να κάνει χλιδάτο γάμο στη Μύκονο

Η 28χρονη Tiffany Trump, η κόρη που απέκτησε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, από το γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Marla Maples, κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο της και δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτός ο γάμος - υπερπαραγωγή πιθανά θα γίνει στη Μύκονο.

Η Tiffany τον περασμένο Ιανουάριο είπε το ναι στην πρόταση γάμου που της έκανε μέσα στον Λευκό Οίκο, ο Michael Boulos και έκτοτε το ζευγάρι κάνει πλάνα για το γάμο του.


Ο 24χρονος Michael που έχει καταγωγή από το Λίβανο και τη Γαλλία, μεγάλωσε στη Νιγηρία και η οικογένειά του έχει μια εταιρεία - κολοσσό που διαχειρίζεται εκατοντάδες εταιρείες και επιχειρήσεις (από εταιρείες επίπλων μέχρι εταιρίες συναρμολόγησης και διανομής οχημάτων) στη δυτική ακτή της Αφρικής. Ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην Tiffany με ένα δαχτυλίδι αξίας 1.200.000 δολαρίων και ετοιμάζεται να γίνει γαμπρός του Donald Trump.


Δημοσιεύματα στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν διαψεύσει τη φήμη πως οι δυο τους γνωρίστηκαν  στο μπαρ της Lindsay Lohan στη Μύκονο και αναφέρουν πως ο δεσμός τους είχε αρχίσει πιο νωρίς από το κοινό ταξίδι τους στο νησί των ανεμων, αλλά τώρα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο τους όντως σχεδιάζουν να κάνουν το γάμο τους στην Ελλάδα και πιθανά στη Μύκονο 
 

«Η Tiffany αγαπά τη Μύκονο και θα ήθελε να παντρευτεί εκεί ακόμα κι αν κάνει άλλον έναν γάμο στις ΗΠΑ, ίσως στο Mar-a-Lago, Σχεδιάζει να παντρευτεί με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της στην Ελλάδα. Αυτή και ο Michael επέλεξαν το Μαϊάμι (για να μένουν) επειδή είναι τόσο πολυπολιτισμικό. Θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα και μπορεί να κάνουν μία τελετή εκεί και μία εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι παθιασμένη με την γοητεία και τη λάμψη καθώς και την ομορφιά και τον ρομαντισμό. Θέλει να κάνει έναν μοναδικό και αξέχαστο γάμο» αναφέρει πηγή στο αμερικανικό People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Boulos (@michaelboulos)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!