GOSSIP

Η κόρη του Bill Gates έκανε ένα υπερχλιδάτο γάμο που κόστισε εκατομμύρια

Συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τον εξωφρενικά χλιδάτο γάμο που έκανε η Jennifer Gates, η κόρη του μεγιστάνα Bill Gates.

O γάμος λέγεται πως συνολικά κόστισε πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ και στην ουσία κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες, αφού αρχικά την περασμένη Πέμπτη έγινε μια μικρή δεξίωση, την Παρασκευή ακολούθησε η ισλαμική τελετή «Κatb el Kitab» μόνο με τις οικογένειες του ζευγαριού (η 25χρονη Jennifer παντρεύτηκε τον 30χρονο Nayel Nassar, που κατάγεται από την Αίγυπτο και είναι μουσουλμάνος), ενώ η κύρια τελετή έγινε το περασμένο Σάββατο, στην έπαυλη των Gates σε προάστιο κοντά στη Νέα Υόρκη με τους δύο νεαρούς να γράφουν μόνοι τους όρκους τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)


Οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ιππασία και έτσι φούντωσε και ο έρωτας ανάμεσά τους, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Stanford.


Ο Nayer είναι γόνος μιας επίσης ζάμπλουτης οικογένειας που  διαθέτει την εταιρεία εσωτερικών διακοσμήσεων Diwan Interiors και είναι διάσημος αθλητής της ιππασίας.


Η Jennifer Gates για το γάμο της φόρεσε όχι ένα αλλά δύο νυφικά με την υπογραφή της Vera Wang και έδειχνε πανέμορφη ενώ λέγεται πως μόνο για τα άνθη που χρησιμοποιήθηκαν στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που έγινε στην έπαυλη πιθανά ξοδεύτηκαν πάνω από 100.000 ευρώ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcy Blum (@marcyblum)


 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!