GOSSIP

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για τις φημολογούμενες σχέσεις του και την καταγωγή του

Μια νέα εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ηλίας Γκότσης και ο γνωστός γυμναστής δεν άφησε τίποτε αναπάντητο.

Ο πρώην νικητής του Survivor  αναφέρθηκε στο πού πήγαν τα χρήματα από το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης και στις φήμες για τις δήθεν συντρόφους, αλλά και για την καταγωγή του.

Όπως είπε, επένδυσε ένα μέρος του επάθλου στο γυμναστήριο, καθώς ήταν ένα από τα όνειρα εκείνου και του αδερφού του.

«Δεν έχω κανένα νέο από το All Star Survivor, νομίζω είναι δύσκολο να γίνει λόγω budget», δήλωσε.

Το όνομά του ακούγεται συχνά πως θα πάρει μέρος στο Bachelor, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα λάμβανε ποτέ μέρος στο ριάλιτι.

«Έμαθα πολλά από το Πρωινό, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχα να δώσω κάτι, δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα. Στον δρόμο με έχουν μπερδέψει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δεν κοκκινίζω με μηνύματα στο Instagram, αλλά στέλνουν φωτογραφίες πολύ καλοκαιρινές, από παραλία γυμνιστών», δήλωσε.

Πολλά γράφονται στο Internet για τον Ηλία Γκότση, όπως για παράδειγμα για τις σχέσεις του ή την καταγωγή του. Εκείνος δήλωσε ως έχει πολλές φίλες και κατάγεται από την Τρίπολη.

Ο ίδιος θα βαθμολογούσε τον εαυτό του ως σύντροφο με ένα 6, αναγνωρίζοντας πως… θέλει δουλειά ακόμα. Δεν ψάχνει τα κινητά των συντρόφων του, αλλά σιχαίνεται την αχαριστία.

«Δεν είμαι πολύ εκδηλωτικός στα συναισθήματά μου και καταλήγω να γίνομαι αυτοκαταστροφικός», πρόσθεσε.

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε και για την πιο συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία που είχε. «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία, χάραζε εκείνη την ώρα», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!