TV BITS

The Voice: Η μαμά αυτού του νεαρού χάρισε... ωτοασπίδες στο Λιανό [βίντεο]

Η κυρία Έφη, η μητέρα ενός 19χρονου διαγωνιζόμενου, που συνόδευε το γιο της στη χθεσινή Blind Audition φάνηκε να μην είναι και πολύ... αισιόδοξη με τα όσα θα εξελίσσονταν επί σκηνής και έκανε ένα περίεργο δώρο στο Γιώργο Λιανό ενώ ευχήθηκε "κουράγιο" στους 4 coaches.

Ο νεαρός Γιάννης Παυλόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του The Voice ερμηνεύοντας, το "Να την Προσέχεις" και τον ακούσαμε να ραπάρει με το κομμάτι των Sanjuro MC & Antonis, ενώ στα παρασκήνια, η μητέρα του παρακολουθούσε παρέα με τον Γιώργο Λιανό, στον οποίο μάλιστα έκανε δώρο... ωτοασπίδες.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ο παίκτης ανέβει στη σκηνή του The Voice, η μητέρα του που βρισκόταν στα παρασκήνια παραδέχθηκε πως «όχι, δεν τραγουδάω και γω. Δεν ήταν αυτό το όνειρο μου, Γιωργάκη μου, όχι, όχι, όχι… Καμία σχέση, όχι, όχι».

«Γιωργάκη, να σου δώσω κάτι πριν πάει ο Γιάννης στη σκηνή;  Είναι ωτοασπίδες! Καλύτερα να καλύψεις τα αυτάκια σου! Όσο για την κριτική επιτροπή, κουράγιο» τόνισε η μαμά Έφη!

 

Ωστόσο με την ερμηνεία του ο Γιάννης κατάφερε να κάνει τους Πάνο και Κωνσταντίνο να πατήσουν το κουμπί και κέρδισε μια θέση στο The Voice.

Ο 19χρονος φάνηκε ενθουσιασμένος που δύο coaches πάτησαν το κουμπί. Ο ίδιος τελικά πήγε στην ομάδα του Πάνου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!