TV BITS

Love It: Δείτε όσα είπε η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου [βίντεο]

Το φινάλε της δίκης για την τραγική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησιάζει και η καλή φίλη της Ανίτα Ναθαναήλ, που όλο αυτό το διάστημα είναι πάντα στο πλευρό της Ιωάννας έκανε νέες δηλώσεις.

Η κάμερα της εκπομπής Love It εντόπισε χθες την Αννίτα σε εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και η ίδια μίλησε και για την τραγική είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.


Όμως το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών της αφορούσαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου που περιμένει να ακούσει σύντομα τη δικαστική απόφαση και την ποινή που πιθανά θα επιβάλλει το δικαστήριο στην Έφη Κακαράντζουλα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.


Η Αννίτα εμφανίστηκε βέβαιη για την καταδίκη της κατηγορούμενης αν και σχολίασε πως η κοινωνική στήριξη και δικαίωση είναι αυτή που θα εισπράξει κυρίως η Ιωάννα, ενώ σχολίασε και τις πιθανές μικρές ποινές φυλάκισης που μπορεί να επιβληθούν στην κατηγορούμενη λέγοντας πως όταν ακούει κανείς για ποινή φυλάκισης 3.5 ετών είναι λογικό η Ιωάννα να φοβάται.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!