GOSSIP

Χώρισαν ξανά η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Χθες ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος είχε την ονομαστική του εορτή, αλλά προφανώς τη γιόρτασε χωρίς να έχει πλάι του την Κατερίνα Δαλάκα, αφού δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο χωρισμό στην πολυτάραχη σχέση αυτού του ζεύγους.

Η αλήθεια είναι πως η γνωστή αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα, έδειχνε να είναι φουλ ερωτευμένη με τον Δημήτρη το τελευταίο διάστημα, μετά την ερωτική τους επανασύνδεση το περασμένο καλοκαίρι και οι κοινές εμφανίσεις τους και αναρτήσεις τους στα social media ήταν αναρίθμητες.


Θυμίζουμε πως οι δυο τους είδαν ήδη χωρίσει δύο φορές στο παρελθόν, αλλά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, όταν ο Φιντιρίκος οργάνωσε αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους η Κατερίνα έσπευσε πλάι του και έκτοτε έδειχναν να είναι αχώριστοι.


Οι δυο τους πήγαν μαζί στη Βενετία, γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της Κατερίνας και συχνά έκαναν κοινές βραδινές εξόδους όπου έδειχναν φουλ ερωτευμένοι.


Τώρα όμως ξαφνικά επανήλθαν τα... unfollow ανάμεσά τους στα social media, ενώ και οι δυο διέγραψαν κοινές αναρτήσεις που είχαν κάνει το τελευταίο διάστημα και οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν ξανά.


Το μέλλον θα δείξει αν αυτός ο τρίτος κατά σειρά, χωρισμός του ζεύγους θα είναι οριστικός ή όχι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!