GOSSIP

Η Καινούργιου έγινε έξαλλη με τον Γρηγόρη Πετράκο [βίντεο]

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, όταν στην εκπομπή της σχολίασαν τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος στο Facebook για την ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων.

Θυμίζουμε πως όταν έγινε γνωστό πως οι μαθητικές παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη ματαιώνονται σήμερα λόγω Εθνικού Πένθους για την Φώφη Γεννηματά, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.

Οι δηλώσεις του έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει, λέγοντας:

«Είναι με τα καλά του ο Γρηγόρης Πετράκος; Φταίμε όλοι εμείς που τον προβάλουμε. Ο ίδιος μπορεί να θέλει, να αρέσκεται στην προβολή. Όταν μια γυναίκα 56 ετών που έχει πεθάνει από την παλιαρρώστια, είναι μια γυναίκα σύμβολο από μια πολιτική οικογένεια, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι, θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός έκανε την ωραιότερη κίνηση. Τι σχέση έχει η παρέλαση να συνδεθεί με αυτό. Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά;

Τον πήραμε τηλέφωνο και τον καλέσαμε να έρθει την εκπομπή, για να μας πει ποια είναι η λογική του και η σκέψη του. Θέλω να κάτσει απέναντί μου και να του πω “βρε Γρηγόρη, έχει γυναίκα, μητέρα, κόρη, αδερφή, δεν συγκλονίζεσαι;”. Υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν με αυτό; Ο Πετράκος ξέρει ότι θα ασχοληθούμε, ας κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!