TV BITS

Top Chef: Η Ειρήνη είναι η μεγάλη νικήτρια που πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Χθες έγινε ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του Top Chef Ελλάδας και Κύπρου και πέντε σεφ κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική φάση του σόου μαγειρικής.

Ο λόγος για την Αγάπη, την Ειρήνη, τον Λευτέρη, την Μαρίνα και τον Στάθη που βρέθηκαν μια ανάσα από την ανάδειξη του Έλληνα Top Chef.

Προκειμένου να φτάσουν όμως στη μεγάλη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, οι πέντε διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν από τους τρεις κριτές να καταφέρουν να επιβιώσουν από έναν μαγειρικό… μαραθώνιο. Ξεπερνώντας εμπόδια και αντιπάλους, μόνο ένας κατόρθωσε στο τέλος της βραδιάς να είναι ο νικητής του Top Chef!

Έτσι, στον πρώτο γύρο άφησαν την κουζίνα η Μαρίνα και η Ειρήνη ώστε να διαγωνιστούν μόνο τρεις στην επόμενη διαδικασία. Εκεί θα έπρεπε εκ νέου ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης να αποφασίσουν ποιος ή ποια είχε το λιγότερο καλό πιάτο ώστε να μείνουν μόνο δύο φιναλίστ του διαγωνισμού και να μονομαχήσουν για την κορυφή.

Και η μεγάλη στιγμή του τελικού έφτασε όταν οι δύο υποψήφιοι Top Chef είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ποιος κατόρθωσε να εντυπωσιάσει;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των κριτών, ο Έλληνας Top Chef που κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι η Ειρήνη Γιωργουδιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!