TV BITS

Love It: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πολλά για το ρόλο του στο The Crown

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ανέλαβε να κάνει το ρόλο ενός Έλληνα εφοπλιστή στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς The Crown του Netfix, η οποία έχει σαρώσει τα βραβεία.

Ο ίδιος σήμερα εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love It και η κουβέντα τους αρχικά ξεκίνησε με τη νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη που σήμερα σόκαρε την ελληνική κοινωνία και μίλησε ξανά για το #MeToo.


Στην πορεία η κουβέντα επικεντρώθηκε στην αποκάλυψη της συμμετοχής του στο The Crown με τον ίδιο να λέει πως είχε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με την παραγωγή και δεν θα έλεγε τίποτα αν δεν έβγαινε μια παπαρατσίστικη φωτογραφία από τα γυρίσματα που τον έδειχνε να είναι πλάι στην ηθοποιό που υποδύεται την αείμνηστη Νταιάνα.


Ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε πως 26 Έλληνες ηθοποιοί είχαν κάνει κάστινγκ για αυτό το ρόλο που ο ίδιος κατάφερε να κατακτήσει και παραδέχτηκε πως δεν είχε δει τη σειρά πριν ασχοληθεί με αυτό το ρόλο γιατί δεν έχει χρόνο ούτε για τηλεόραση ούτε για το Netflix.


O ίδιος εξήγησε πως έγινε το δοκιμαστικό και γιατί η παραγωγή του The Crown αναζητούσε μόνο Έλληνες ηθοποιούς για αυτό το ρόλο, ενώ παραδέχτηκε πως δεν μιλά καλά αγγλικά: «μιλάω τα αγγλικά του τουρίστα» είπε και αποκάλυψε πως απαίτησε να έχει βοηθό.

Αποκάλυψε δε και όλα τα επαγγελματικά του σχέδια που έχει στα σκαριά αυτή την εποχή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!