TV BITS

The Voice: Δείτε πως ξαφνικά η Τάμτα βρέθηκε στα πλατό του σόου [βίντεο]

Μια εμφάνιση - έκπληξη έκανε η τραγουδίστρια Τάμτα, στη χθεσινή Blind Audition του The Voice, την ώρα που οι coaches έκαναν την κριτική τους, μετά την ερμηνεία μιας διαγωνιζόμενης.

Η Anano Marchilashvili ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το "It's oh so quiet" της Bjork κάνοντας τους Έλενα, Σάκη και Πάνο να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Η 27χρονη είπε πως δεν μιλά καλά τα ελληνικά, καθώς κατάγεται από τη Γεωργία και τότε ο Σάκης έκανε την έκπληξη και κάλεσε την Τάμτα στο πλατό.

«Τάμτα! Έλα να κάνεις την μετάφραση» φώναξε ο απόλυτος Έλληνας σταρ προς την καλή του φίλη με αφορμή την δυσκολία της παίκτρια στην επικοινωνία στα ελληνικά. «Παιδιά, έκανε μια φωτογράφιση εδώ δίπλα και είπε να περάσει να πει ένα γεια» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου προς τους υπόλοιπους coaches.

«Και είπα εγώ για πλάκα πως «έρχομαι να κάνω ένα guest». Να, που έκανα guest» σημείωσε με χαμόγελο η Τάμτα για να συνεννοηθεί στη συνέχεια με την διαγωνιζόμενη του The Voice και να μεταφράσει τα απαραίτητα στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!