GOSSIP

Παραμένει στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Εδώ και έξι ημέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, που λίγες ώρες μετά την ονομαστική εορτή της, παρουσίασε πόνους και χρειάστηκε να μπει σε κλινική.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω.

Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε μια ανάρτησή της σε story λίγα 24ωρα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο χωρίς να αποκαλύπτει τί συνέβη.

 

Σήμερα Δευτέρα, το μοντέλο ανέβασε μια σειρά από νέα stories μέσα από το νοσοκομείο και στα βίντεο την βλέπουμε στο κρεβάτι να εύχεται να είχε βγει... χθες και να είναι εμφανέστατα συγκινημένη με τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει.

Είπε δε πως είναι καλύτερα αλλά θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο ενώ δίπλα της έχει τον αρραβωνιαστικό της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!