MEN'S GUIDE

Ο ράπερ Θηρίο δείχνει πόσο άλλαξε το κορμί του και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Πριν από αρκετά χρόνια ο ράπερ Θηρίο, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, αλλά στην πορεία, ο Κωσταντίνος Δρακούλας, όπως είναι το πραγματικό όνομα του ράπερ, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 39χρονος σήμερα πρώην ράπερ, έχει αποκτήσει παιδιά και οικογένεια και παράλληλα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως επιχειρηματίας στον χώρο της τέχνης των τατουάζ ενώ εντυπωσιάζει με τη θεαματική απώλεια κιλών που πέτυχε τα τελευταία χρόνια, αφού κάποτε ζύγιζε πάνω από 200 κιλά.


Με αφορμή το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό, ο πρώην ράπερ έκανε μια ανάρτηση στα social media όπου δεν δίστασε να δείξει πως έχει γίνει το κορμί του μετά από τα τόσα κιλά που έχασε.


«Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!