GOSSIP

H Lady Gaga πόζαρε ολόγυμνη στη βρετανική και ιταλική Vogue [εικόνες]

H πασίγνωστη Αμερικανίδα σταρ του πενταγράμμου, που μετά την ταινία A Star is Born, έχει γίνει μεγάλο αστέρι και του Χόλιγουντ, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της και φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue.

H Lady Gaga, είναι πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του πολυβραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη Ridley Scott που φέρει τον τίτλο "House of Gucci" και περιγράφει τη θυελλώδη σχέση των δημιουργών του πασίγνωστου ιταλικού Οίκου Μόδας Patrizia και Maurizio Gucci.


Η 35χρονη Lady Gaga υποδύεται την Patrizia Reggiani Gucci και όλοι ήδη μιλούν για μια ακόμη ερμηνεία της σταρ που ίσως της χαρίσει και πάλι υποψηφιότητες για πολλά βραβεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και η Lady Gaga πόζαρε για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής και της ιταλικής έκδοσης της Vogue και μίλησε για το ρόλο της στη νέα ταινία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


«Κάποια στιγμή, προς το τέλος των γυρισμάτων, ζορίστηκα ψυχολογικά. Είτε βρισκόμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, είτε ήμουν στα γυρίσματα, ζούσα και μιλούσα ως Πατρίτσια Ρετζιάνι. Θυμάμαι ότι πήγα στην Ιταλία μία μέρα, φορώντας ένα καπέλο, για να κάνω μία βόλτα. Δεν είχα βγει βόλτα για δύο μήνες και με έπιασε πανικός. Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία». είπε η σταρ που τόλμησε να ποζάρει και ολόγυμνη επιδεικνύοντας τα τατουάζ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 


«Εύχομαι να μην δοξάσω κάποιον που διαπράττει φόνο. Θέλω, όμως, να αποδώσω σεβασμό σε όλες τις γυναίκες που καταφέρνουν να επιβιώσουν, παρά τις όποιες δυσκολίες. Ελπίζω ότι οι γυναίκες θα το δουν αυτό στην ταινία και θα καταλάβουν ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους».

Για τη συμμετοχή της στην ταινία,  ισχυρίστηκε: «Ήταν εμπειρία ζωής το να παίξω σε αυτή την ταινία. Σκεφτόμουν τους προγόνους μας στην Ιταλία και τι έπρεπε να κάνουν για να έχουν μία καλύτερη ζωή. Θέλω απλώς να τους κάνω περήφανους. Αποφάσισα να συμμετάσζω για να αναδείξω μία πραγματική γυναίκα, όχι την ιδέα μίας κακής γυναίκας» είπε επίσης η Lady Gaga.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!