GOSSIP

Ο Τάσος Ξιαρχό λέει πως συνεργάστηκε μια χαρά με τους αστυνομικούς [βίντεο]

Τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του έκανε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του στα social media.

Ο χορογράφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, μέσα από το δωμάτιο του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας όπου παραμένει, μετά τις απειλές που έκανε για αυτοκτονία.

Ο ίδιος θέλησε να διαψεύσει τις φήμες πως προσπάθησε να το... σκάσει όταν τον αναζητούσε η αστυνομία και είπε: «Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης και απλά επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά πήγα με τα πόδια. Δεν το έσκασα, ούτε καν. Μπήκα σε κανονικό αυτοκίνητο, όχι της αστυνομίας, για να μην κινήσουμε υποψίες. όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς, γιατί αναγνωρίζουν ό,τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν», λέει ο Τάσος Ξιαρχό.

«Θα μείνω δυο μέρες στο νοσοκομείο, σε δικό μου δωμάτιο, για να με ελέγχουν οι γιατροί. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές στιγμές για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!