TV BITS

Dot: Δείτε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Η Νάντια Μπουλέ και o Μίνως Θεοχάρης υποδέχονται τη Βέρα Μακρομαρίδου και τον Μανώλη Μαυροματάκη για απολαυστικές συζητήσεις. Μιλούν με τον Ρένο Ρώτα και τη Δάφνη Καραβοκύρη και “παίζουν” με τη Λίλα Μπακλέση. Ρωτούν τη Ράνια Θρασκιά, τον Σταύρο Τυριτζή και τον Αλέξανδρο Κατούλη για θέματα που μας απασχολούν. Μπαίνουν στην κουζίνα με τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον Απόστολο Ρουβά για λαχταριστές συνταγές. Όλα αυτά στο DOT., το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 10:40 στο ΣΙΓΜΑ.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, η Βέρα Μακρομαρίδου ή αλλιώς η τηλεοπτική Άσπα του «Σασμού», στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μιλά για τα δεκάδες casting που πέρασε μέχρι να καταφέρει να πάρει τον ρόλο, για το backstage της σειράς, για την περίφημη ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που ακόμα τη συγκινεί.

Η Ράνια Θρασκιά δίνει απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα: τελικά φταίει αυτός που ζηλεύει ή ο σύντροφός του;

Η Δάφνη Καραβοκύρη μας συστήνει τον σκύλο της Μπάρακ και μιλά για τις πιο συγκινητικές στιγμές μαζί του ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει το πιο αφράτο και ζουμερό lava cake με λευκή σοκολάτα και καραμέλα.

Τέλος, ο Δρ. Σταύρος Ι. Τυριτζής, εξηγεί τα πάντα για τη ρομποτική χειρουργική που είναι η εξέλιξη των τεχνικών που ξέραμε μέχρι σήμερα στην ουρολογία.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Μανώλης Μαυροματάκης έρχεται απευθείας από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και εξηγεί γιατί βαρέθηκε να παίζει ρόλους συμπαθητικών περιπτεράδων, θυμάται τον σκηνοθέτη που του φέρθηκε κακοποιητικά και μιλά για τη σειρά που παίζει και θα προβληθεί από το Amazon Prime.

Ο Ρένος Ρώτας μιλά για τις ταινίες που τον σημάδεψαν και δίνει ιδέες για το «home cinema» της Κυριακής.

Η Λίλα Μπακλέση στην «Κουλούρα» του Μίνου: Ποιο παρατσούκλι τής είχαν κολλήσει όταν ήταν μικρή και γιατί θα ήθελε να κλειστεί στο ίδιο ασανσέρ με τον πρωθυπουργό;

Ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει από την Θεσσαλονίκη το πιο μαμαδίστικο παστίτσιο.

Και ο καθηγητής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας Αλέξανδρος Κατούλης εξηγεί τι είναι αλλά και πώς αντιμετωπίζεται η ψωρίαση.

 

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:40

 

#dot

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!