GOSSIP

Αυτός ο κούκλος Έλληνας είναι μοντέλο στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με σταρ

Αν και ζει σχετικά λίγα χρόνια στο εξωτερικό, αυτό το μοντέλο έχει ήδη καταφέρει να κάνει μια λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ και να συνεργαστεί με πασίγνωστους celebrities.

Σήμερα ο Ευάγγελος Χαλιώτης, το μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα στις ΗΠΑ, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Πήρα την απόφαση να πάω στο Λος Άντζελες πριν από τρία χρόνια. Ήθελα να δώσω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου, και μέσω του modelling έψαχνα πρακτορεία στο εξωτερικό», είπε ο Ευάγγελος Χαλιώτης.

«Έπαιζα επαγγελματικά ποδόσφαιρο, έφτασα μέχρι Β’ Εθνική. Από όταν κατάλαβα ότι δε θα παίξω Α’ Εθνική το παράτησα», εξήγησε.

«Έπαιξα γυμνός στο βιντεοκλίπ της Cardi B. Μέρος της δουλείας είναι και αυτό. Μόνο υπερήφανος και τυχερός νιώθω για τη συνεργασία μου μαζί της. Ακόμα και την ημέρα των γυρισμάτων, είχαν επιλέξει τρία μοντέλα, και δεν ξέραμε ποιος θα παίξει. Τελικά, με έδειξε εκείνη με το δάχτυλό της και με επέλεξε. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι πολύ γλυκός. Μετά το βιντεοκλίπ με κάλεσε στο σπίτι της, αλλά βέβαια δεν πήγα ποτέ», περιέγραψε.

«Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ήταν πιο ψυχρός και πιο προσηλωμένος στο project. Ακόμα έχω συνεργαστεί με την Πάρις Χίλτον σε ένα βιντεοκλίπ. Είναι ένας άνθρωπος πολύ απλός και προσιτός», συνέχισε.

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα στο Instagram όταν συμμετείχα σε ένα βίντεο στο Buzzfeed. Από ερωτικά μηνύματα, μέχρι να μου ζητάνε να τους μάθω ελληνικά», είπε ακόμα το νεαρό μοντέλο.

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα ήταν ότι έχω φτιάξει πρωινό το πρωί, και μετά καθάρισα», είπε ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά σε αεροπλάνο.

«Είμαι σε σχέση με μία ηθοποιό. Σίγουρα ο γάμος είναι στα σχέδιά μου, αλλά όχι στα άμεσα», κατέληξε ο Ευάγγελος Χαλιώτης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!