GOSSIP

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους Λίτσα Γιαγκούση και Μάκη Χριστοδουλόπουλο

Μια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση, σε γνωστό περιοδικό, φαίνεται να έχει εξοργίσει τον συνάδελφό της Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τώρα απειλεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στο Λοιπόν, για το #metoo είπε μεταξύ άλλων

-Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα metoo;

Μόνο θαυμασμό νιώθω γι’ αυτά τα κορίτσια, που βρήκαν έστω και τώρα, τη δύναμη να μιλήσουν. Έπρεπε να σταματήσει. Το σίγουρο είναι ότι θα φοβηθεί πολύς κόσμος να κάνει παρόμοια απαράδεκτα πράγματα.

-Εσείς έχετε δεχτεί ανάλογες συμπεριφορές;

Τόσο βαριά περιστατικά, όχι. Έχω υπάρξει όμως, στην αρχή της διαδρομής μου, αποδέκτης πολύ κακής συμπεριφοράς. Η αλήθεια είναι ότι έφταιγα εν μέρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχω αυτή την αντιμετώπιση. Δούλευα σε κάποιο μαγαζί και στα μέσα της σεζόν μου έκανε ο ιδιοκτήτης πρόταση για τον χειμώνα. Δέχτηκα, καθώς δεν είχα κάποια άλλη εναλλακτική εκείνη τη στιγμή, αλλά και γιατί επρόκειτο για ένα ωραίο σχήμα, αν και αρκετά λαϊκό για τα γούστα μου. Μετά από δέκα μέρες, έρχεται στο μαγαζί και με βλέπει ο Παπαθεοχάρης που είχε το Διογένη και μου προτείνει να είμαι τον χειμώνα με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Μου έδωσε μεγάλη χαρά και όντας πιτσιρίκα, τρελάθηκα, δεν το πολύ σκέφτηκα και έκλεισα τη συμφωνία.

Πήγα λοιπόν και ενημέρωσα τον επιχειρηματία που συνεργαζόμουν ήδη και δεν μπορώ να σου περιγράψω τι έγινε. Ήθελα να σταματήσω το τραγούδι. Το βρίσιμο που μου έριξε και εκείνος αλλά και ο μαέστρος τότε, είναι αδιανόητο. Με τα πιο χυδαία λόγια που μπορεί να βρίσει κάποιος. Ναι, έκανα λάθος, αλλά είπαμε… Ούτε συγγνώμες άκουγαν, τίποτα! Επιχειρηματίας και μαέστρος είχαν φτάσει στο σημείο να με απειλήσουν ότι μπορεί να πάθω κάποιο ατύχημα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά είχα πάθει μεγάλο ψυχολογικό σοκ. Σαφώς δεν ξανά έκανα το ίδιο λάθος, ούτε βίωσα ανάλογα περιστατικά.

Η απάντηση που εξόργισε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο

 

Όταν η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για παλιές της συνεργασίες και ποια δεν θα επαναλάμβανε ανέφερε το όνομά του Χριστοδουλόπουλου,  καθώς, σύμφωνα με την ίδια, η συμπεριφορά του απέναντί της ήταν προσβλητική.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν θα επαναλάμβανα τη συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για 40 λεπτά τραγούδησα μόνο 10. Έκανε φινάλε η ορχήστρα γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Κρίμα το ταλέντο του».

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση αλλά και του εντύπου που φιλοξένησε τη συνέντευξη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!