GOSSIP

Η Ιωάννα Μπέλλα ανακοίνωσε σήμερα πως έχει χωρίσει [βίντεο]

Το μοντέλο και πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, που πλέον ζει μόνιμα στο εξωτερικό, έσπευσε σήμερα μέσω τηλεοπτικών δηλώσεων πως έχει χωρίσει και έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Την Ιωάννα Μπέλλα, το τηλεοπτικό κοινό, αρχικά τη γνώρισε μέσω του GNTM όπου και... κόπηκε ακούγοντας άσχημα σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά η ίδια στην πορεία  αποφάσισε να διαγωνιστεί στα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς» όπου κατέκτησε τον τίτλο.


Πλέον ζει μόνιμα στο εξωτερικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα σε κυπριακά sites, το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δεσμό με Κύπριο επιχειρηματία, με τον οποίο όμως σήμερα ανακοίνωσε πως χώρισε οριστικά.

Το μοντέλο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τηλεοπτική εκπομπή, τονίζει πως αποφάσισε να χωρίσει και να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της σχέδια και την ανέλιξή της καθώς όπως η ίδια ανέφερε «μέχρι τα 30 μου πρέπει να εξελιχτώ όσο περισσότερο μπορώ σαν μοντέλο»

Αποσαφηνίζει επίσης το τι συνέβη  με το εξώφυλλο περιοδικού που συμμετείχε στο Ντουμπάι καθώς από ένα αρετουσάριστο πλάνο κατέληξε σε μια υπερβολικά ρετουσαρισμένη φωτογραφία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!