GOSSIP

H Δήμητρα Αλεξανδράκη κλαίγοντας αποκάλυψε τί συμβαίνει με την υγεία της

Εδώ και πολλές ημέρες το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσηλεύεται με κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προκαλεί έντονους πόνους, αλλά η ίδια μέχρι και σήμερα, δεν είχε αποκαλύψει τί ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

Σήμερα όμως έσπασε τη σιωπή της στην εκπομπή της Καινούργιου και σε ζωντανή σύνδεση από το δωμάτιο του νοσοκομείου, έχοντας πλάι της το γιατρό της, αποκάλυψε από τί πάσχει.

«Πρόκειται για μια λοίμωξη ουροποιητικού συστήματος από τις πλέον σοβαρές. Αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες και είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, την υγεία του νεφρού. Άρα είναι σκόπιμο να κάνει την κατάλληλη αντιμετώπιση και να μην περιμένει να υποχωρήσει η λοίμωξη» τόνισε αρχικά ο γιατρός της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά, δεν μπορούσα να πατήσω πλέον το δεξί μου πόδι από τον πόνο που προερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά, σε όλη την δεξιά μου πλευρά και είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Ρίγος που σπαρταρούσα, δεν μπορούσε να δώσει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω το χέρι μου».

«Για αυτό δεν ήθελα να βγω σήμερα. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με δει ο κόσμος. Δεν είμαι καλά σήμερα» πρόσθεσε, όταν ξέσπασε σε δάκρυα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!