TV BITS

The Voice: Αυτή η όμορφη Κινέζα επέστρεψε στο σόου χάρη στον Σάκη

Το τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου των Blind Auditions του The Voice παρακολουθήσαμε χθες βράδυ στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελάδα, καθώς σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου ξεκινούν πλέον τα Knockouts.

Και χθες είδαμε να συμπληρώνονται και οι τελευταίες θέσεις στα teams των 4 coaches και μια όμορφη διαγωνιζόμενη κατάφερε να κάνει τους Πάνο, Σάκη και Κωνσταντίνο να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους, ερμηνεύοντας το «Make you feel my love».


Μάλιστα η 27χρονη Chen Chen αποκαλύφθηκε πως είχε και στο παρελθόν δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο The Voice αλλά δεν είχε καταφέρει να γυρίσει τις καρέκλες και επέστρεψε λόγω του Σάκη!

 «Ονομάζομαι Chen Chen, είμαι 27 χρονών και μένω στην Αθήνα. Με την μαμά μου είμαστε εδώ εννέα χρόνια γιατί μου αρέσει ο κόσμος εδώ, το φαγητό και η μουσική» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η διαγωνιζόμενη του The Voice στο εισαγωγικό της απόσπασμα.

«Το 2018 ήρθα στο The Voice και μετά από αυτό είχα πολλές προτάσεις για το μόντελινγκ. Εγώ όμως δεν το θέλω. Θέλω την μουσική» παραδέχθηκε, επίσης, η Chen Chen. «Πέρυσι, έχασα τον μπαμπά μου και αυτό είναι κάτι που με πληγώνει ακόμα πολύ. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και έκλαιγα συνέχεια στο δωμάτιο μου. Μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα αλλά προσπαθώ να παραμένω δυνατή. Ακόμη κι αν συμβαίνουν δύσκολα πράγματα, δεν τα παρατάω».

Αμέσως μετά την εμφάνιση της στη σκηνή, η Chen Chen θύμισε στους coaches του The Voice την προηγούμενη της προσπάθεια και ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως… μεγάλωσε από τότε!

«Ήρθα ξανά φέτος στο The Voice εξαιτίας σου, Σάκη! Το 2018 ήμουν πολύ στεναχωρημένη που δεν γύρισε κανείς και πήγα πίσω στα καμαρίνια για να κλάψω. Εσύ πέρασες έξω από τα καμαρίνια, μπήκες μέσα, με αγκάλιασε και μου είπες «μην στεναχωριέσαι. Μην κλαις. Να έρθεις ξανά και θα είσαι καλύτερη». Σε ευχαριστώ» πρόδωσε με χαμόγελο η Chen Chen, η οποία φυσικά πήρε στο team Sakis

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!