TV BITS

The Voice: Ο Λιανός υποδέχτηκε τη Χατζηθεοδώρου στην έναρξη των Knockouts

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι Blind Auditions του The Voice of Greece και χθες το βράδυ Κυριακή 7/11 παρακολουθήσαμε την έναρξη των Knockouts με νέα πρόσωπα να κάνουν την είσοδό τους στο σόου.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αρχικά υποδέχτηκαν τους 4 coaches που πλέον έχουν γεμάτες τις ομάδες τους και στην πορεία υποδέχτηκε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.


Η Βάλια, μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες αναλαμβάνει πλέον η ίδια να βρίσκεται στο backstage και να εμψυχώνει τους διαγωνιζόμενους και να μοιράζεται μαζί τους τα άγχη τους και έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό.


«Γεια σας! Γεια σας! Πόσο χαίρομαι που είμαι μαζί σας, παιδιά, φέτος. Είναι τεράστια η χαρά μου! Θα είμαστε στο backstage και θα πιάνουμε τον παλμό της νίκης» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο The Voice.


Παράλληλα, λίγο πριν η Βάλια ανέβει στη σκηνή, ο Γιώργος Λιανός, εξήγησε τη διαδικασία των Knockouts και ανακοίνωσε και τη συνεργασία των 4 coaches με τους Χρήστο Δάντη και Μαρίνα Σάττι, αλλά και με τους πρώην coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κωστή Μαραβέγια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!