GOSSIP

Ράγισε καρδιές η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου για τη μαμά της [εικόνα]

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και πάνω από μία εβδομάδα η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια έμαθε τα δυσάρεστα νέα ενώ βρίσκονταν στην εκπομπή της και αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον.


Χθες το βράδυ, η παρουσιάστρια, μετά από μέρες, βρήκε το κουράγιο να γράψει δυο λόγια στο Instagram για τη μητέρα της και συγκίνησε τους πάντες.


Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρα της και έγραψε τα ακόλουθα:  «Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου; Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ; Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου; Σωστά....Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Όχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!