TV BITS

Love It: Πασίγνωστος τραγουδιστής επιτέθηκε λεκτικά σε συνεργάτιδα του

Ένα αποκλειστικό θέμα, που παρουσιάζει ένα περιστατικό ακραίας λεκτικής βίας που συνέβη ανάμεσα σε γνωστό τραγουδιστή και τη συνεργάτιδά του, παρουσίασε σήμερα η εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου και τα όσα ακούσαμε σίγουρα θα συζητηθούν πολύ.

Η συνεργάτιδα του τραγουδιστή, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, περιγράφει σε τηλεφωνική επικοινωνία τα όσα η ίδια βίωσε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο δούλευε.


Η ίδια αρχικά ακούγεται να αναφέρει πως ο τραγουδιστής ήταν εκνευρισμένος με ένα θέμα που έγινε με την αφίσα και πως είδε αυτόν τον "ευπρεπέστατο" κύριο που είναι γνωστός τραγουδιστής, να έχει γίνει "θηρίο ανήμερο".

«Στο μαγαζί που δουλεύω, δούλευε και ο κύριος αυτός, εγώ τον γνώριζα από τη συνεργασία που γινότανε στο μαγαζί. Εκείνη τη μέρα λοιπόν ήρθε γιατί είχε πρόγραμμα. Ερχόμενος στο μαγαζί, απ’ ότι κατάλαβα δεν ήξερε τον χώρο από τα καμαρίνια και μου ζήτησε, έτυχε να βρεθώ στον δρόμο του, να τον πάω στα καμαρίνια. Τον βάζω στα καμαρίνια. Ο κύριος αυτός ερχόμενος και ανεβαίνοντας στο μαγαζί ήταν πολύ οξύθυμος και πολύ νευρικός για μια αφίσα που είχε γίνει κάτι, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς. Άρχισε να φωνάζει, "Τι είναι αυτό; Εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα" και του είπα "Αυτό είναι δικό σας θέμα". "Σταμάτα" μου λέει και άρχισε να επιτίθεται πολύ οξύθυμα, ο τόνος της φωνής του και ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν υβριστικός.

"Σταμάτα, φύγε", οι κινήσεις των χεριών του… Δε με ακούμπησε, οφείλω να το πω, τραβήχτηκα και εγώ λίγο πίσω, οι χώροι δεν είναι πολύ μεγάλοι για να έχεις τον χώρο να φύγεις. Ειλικρινά σας το λέω, από εκείνο το σημείο και μετά άρχισα να τον φοβάμαι κιόλας. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί εγώ είμαι κάποιας ηλικίας άνθρωπος και δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια συμπεριφορά από κανέναν και για κανέναν λόγο και δεν έφταιγα σε τίποτα στην προκειμένη περίπτωση.

Αυτός δεν είναι τρόπος από έναν άνθρωπο που αν μη  τι άλλο τον έχεις σε μια άλφα υπόληψη, λόγω του τι κουβαλάει. Εγώ τον ήξερα έναν ευπρεπέστατο άνθρωπο, ένας άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου που τον σεβόμαστε. Από εκείνη τη μέρα και μετά η συνεργασία με τη διεύθυνση αυτή έχει λήξει. Δεν κυριεύτηκα από φόβο αλλά από θυμό και μεγάλη στεναχώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη γυναίκα.

Στην πορεία, μάθαμε πως ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος με τις αφίσες τις οποίες άρχισε να σκίζει και πως η γυναίκα που δέχτηκε τη λεκτική επίθεση απλά είναι υπεύθυνη καθαριότητας στο νυχτερινό κέντρο και ουδεμία σχέση είχε με την αφίσα και πως ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου σταμάτησε τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!