GOSSIP

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Μαλέσκου με το σύντροφό της [εικόνα]

Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Love It, Ιωάννα Μαλέσκου, επίσημα να μην έχει παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένη, αλλά οι φήμες πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού εκπαιδευτή σκύλων μάλλον επιβεβαιώνονται, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ρεπορτάζ σε εφημερίδα.

Μικρές αποδράσεις με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά κάνει τα Σαββατοκύριακα η Ιωάννα Μαλέσκου, που εκμεταλλεύεται τις υψηλές θερμοκρασίες και επισκέπτεται αγαπημένους προορισμούς.

 

Την περασμένη βδομάδα η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της βρέθηκαν στη Μονεμβασιά. Μετά το Ναύπλιο, οι δυο τους απόλαυσαν τις ομορφιές της Μονεμβασιάς, με την Ιωάννα Μαλέσκου α ανεβαίνει στο κάστρο και τον σύντροφό της να την απαθανατίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

Για πρώτη φορά σήμερα, μέσα από ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα On time, βλέπουμε μάλιστα κοινή φωτογραφία του ζευγαριού. Ο φακός της εφημερίδας τους «τσάκωσε» μαζί, με τον Κωνσταντίνο Δανιά να κάθεται λίγο μακριά και να χειρίζεται το drone. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, το ζευγάρι που είναι μαζί λίγους μήνες, ετοιμάζει και ένα όμορφο ταξίδι για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!