TV BITS

The Voice: Στα ύψη έφτασε η τηλεθέαση και στα Knockouts

Οι Blind Auditions ολοκληρώθηκαν και σύσσωμοι οι φανατικοί τηλεθεατές του The Voice of Greece συντονίστηκαν στα Knockouts με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η τηλεθέαση του The Voice of Greece με τον Γιώργο Λιανό κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα και τις δύο μέρες μετάδοσης του. Το Σάββατο κατέγραψε στο γενικό σύνολο του κοινού 24,7% και στο δυναμικό κοινό (18-54) 20,6%. Την Κυριακή με το talent show ήταν πρώτο σε τηλεθέαση με 22,6% στο γενικό σύνολο και 24,0% στο δυναμικό κοινό. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως την Κυριακή 167.508 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄το The Voice of Greece.

 

Το Σάββατο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσαν τις ομάδες τους επιλέγοντας προσεκτικά τις φωνές που άξιζαν την πρόκριση. Την Κυριακή οι coaches ένωσαν τις δυνάμεις τους με τέσσερις ταλαντούχους καλλιτέχνες οι οποίοι βρέθηκαν ως βοηθοί στο πλάι τους για τη φάση των knockouts: την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Χρήστο Δάντη και την Μαρίνα Σάττι!

 

Στις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς συγκαταλέγεται η εμφάνιση επί σκηνής του Σάκη Ρουβά με την guest coach Μαρίνα Σάττι σε μια εκρηκτική ερμηνευτική σύμπραξη.

 

Τα knockouts είχαν αγωνία και εξαιρετικές ερμηνείες και οι  coaches έπρεπε να πάρουν τη δύσκολη απόφαση για το ποιος θα συνεχίσει στο  talent show επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα σε τρία πρόσωπα της ομάδας τους και με την ελπίδα κάποιος από τους άλλους coaches να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν διαγωνιζόμενο κάνοντας χρήση του steal. Όπως έκανε η Έλενα Παπαρίζου στην περίπτωση της Άριας Καβαλάρη την οποία «έκλεψε» από την ομάδα του Σάκη Ρουβά όταν εκείνος επέλεξε να συνεχίσει με την Ειρήνη Στίλλο. Πρώτο steal είχαμε και από τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος έκλεψε από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου την Εύα Μαυραντωνάκη. Τα απολαυστικά στιγμιότυπα ήταν πολλά, σίγουρα όμως ξεχώρισε η εμφάνιση του Σοφοκλή Χριστοδούλου ο οποίος ξεφάντωσε με το «Ταξίδι για να σε βρω» και μετά την απόφαση του Πάνου Μουζουράκη να τον επιλέξει για τη συνέχεια, έκανε ένα πρωτότυπο δώρο στον Σάκη Ρουβά!

 

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου επεισοδίου των Knockouts στην επόμενη φάση των Battles συνεχίζουν:

 

Με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού: η Μάγδα Δημητρίου, η Νάνσυ Βελλή και η Εύα Μαυραντωνάκη (steal).

 

Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: η Μαρία Συμεού και ο Σοφοκλής Χριστοδούλου.

 

Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: η Μαρία Αλιφέρη, η Άρια Καβαλάρη (steal) και η Ελένη Ολυμίου.

 

Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά: η Ερμιόνη Βαϊοπούλου και η Ειρήνη Στίλλο.

 

Τα Knockouts στο The Voice of Greece συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο με συγκλονιστικές αναμετρήσεις αλλά και ντουέτα έκπληξη!

 

The Voice of Greece

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:10 στο ΣΙΓΜΑ

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!