GOSSIP

Την 6η θέση σε διεθνή καλλιστεία κατέκτησε η Βρισηίδα Ανδριώτου [βίντεο]

Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, αρχικά έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και τώρα πέτυχε μια σειρά από διακρίσεις σε διεθνή καλλιστεία.

Το μοντέλο εκπροσώπησε τη χώρα μας στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021», που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στα Τίρανα της Αλβανίας και κατάφερε να κερδίσει την έκτη θέση ανάμεσα σε 60 κράτη.

Επίσης, η νεαρή κέρδισε το στέμμα της «The Miss Talent Globe 2021» και τη θέση της 1st Runner Up ως «The Miss Bikini Globe 2021».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miki Crnokrak (@miki.crnokrak)

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επίσημων χορηγών του διαγωνισμού και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις, για να είναι στο μέλλον το διεθνές πρόσωπο καμπάνιας.

Η ίδια ανέβασε πολλές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε:

«Λοιπόν αυτό ήταν… 6η θέση στο παγκόσμιο The Miss Globe. Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε. Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις, για ακόμα μια φορά έβαλα τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο για εμένα.

Να δοκιμαστεί και να γίνω ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γιατί αυτό το ταξίδι πέρα από ομορφιά ήταν και ένα μάθημα. Θέλω να ευχαριστώ τον θεσμό μου @starandmr.gshellas που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να το ζήσω και το @themissglobe για όλα όσα μας προσέφερε και μας είχε σαν πριγκίπισσες κάθε μέρα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!