MEN'S GUIDE

O Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς σύμφωνα με το People

Ελπίδες για κάθε άνδρα που έχει περάσει τα 50, δίνει η φετινή κατάκτηση του τίτλου του πιο σέξι άνδρα του πλανήτη από τον χολιγουντιανό σταρ Paul Rudd, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ο διάσημος ηθοποιός καταρρίπτει και τους μύθους πως όσοι έχουν... baby face γερνούν πιο άσχημα, αφού όπως βλέπετε παραμένει σχεδόν αγέραστος και η εμφάνισή του έχει αλλάξει ελάχιστα από τα χρόνια που τον βλέπαμε ως σύντροφο και σύζυγο της Phoebe στη θρυλική σειρά Friends πριν από πάνω από δύο δεκαετίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)


Ο κινηματογραφικός Antman από το 2003 είναι παντρεμένος με την Julie Yaegerκαι μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 15χρονο Jack Sullivan και την 11χρονη Darby.


Ο σταρ όχι μόνο μοιάζει να έχει βρει το μυστικό της οικογενειακής ευτυχίας, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να δείχνει αγέραστος.

O  ίδιος όταν χρειάστηκε να ενσαρκώσει τον Ant-Μan είχε αποκαλύψει πως προσέχει πολύ τη διατροφή του η οποία περιλαμβάνει άφθονη πρωτεΐνη και φυσικά γυμνάζεται συχνά.

«Πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι το διαβάσουν θα πουν: «Τι;»» σχολιάζει ο ηθοποιός στο PEOPLE. «Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να προηγούνται από εμένα για αυτόν τον τίτλο. Έχω αυτογνωσία. Πολλοί θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να κάλεσαν εμένα… Ξέρετε, δεν είναι ταπεινότητα αυτό, είναι η αλήθεια»

Αυτή η ταπεινότητα μαζί με τα υπέροχα πράσινα μάτια και το χαμόγελο είναι ο λόγος για το οποίο το κοινό έχει ερωτευτεί τον Ραντ όλα αυτά τα χρόνια, λέει το δημοσίευμα του People.

Συνεργάζεται με τον Γουίλ Φέρελ για τη νέα σειρά «The Shrink Next Door». Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στο Apple TV+ στις 12 Νοεμβρίου ενώ στις 17 Νοεμβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους η ταινία του Τζέισον Ράιτμαν «Ghostbusters: Afterlife» όπου πρωταγωνιστεί.

Παρά την επιτυχημένη του καριέρα ο Πολ Ραντ επιμένει ότι η ευτυχία βρίσκεται στο σπίτι με την επί 18 χρόνια σύζυγό του, Julie, και τα παιδιά του. «Όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, τον σκέφτομαι μόνο ως σύζυγο και πατέρα», λέει ο ηθοποιός. «Όταν δεν δουλεύω είμαι μόνο με τη οικογένειά μου και αυτό μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι άλλο».

Η σύζυγος του ηθοποιού ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για το νέο του «τίτλο».

«Είχε μείνει άναυδη», λέει ο ίδιος. «Ήταν πολύ γλυκιά. Μετά από μερικά χαχανητά και σοκ, είπε: «Ω, βρήκαν τον σωστό». Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Πιθανότατα δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι να πει;»

Τώρα που είναι επίσημα «σέξι», ο Πολ Ραντ οραματίζεται ότι η ζωή του θα αλλάξει «πολύ». «Θα φτιάξω επαγγελματικές κάρτες» λέει γελώντας. «Εύχομαι αυτός ο τίτλος να με βοηθήσει επιτέλους και να με καλέσουν σε μία από αυτές τις σέξι εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τον Μπραντ Πιτ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Μ. Τζόρνταν. Είναι η ευκαιρία μου να πάρω και ένα από αυτά τα φοβερά γιοτ και να γίνω μυστήριος και κλειστός τύπος. Ανυπομονώ»,σχολίασε χιουμοριστικά ο Πολ Ραντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!