GOSSIP

Δέκα(!) νυφικά λέγεται πως θα βάλει σήμερα στο γάμο της η Paris Hilton

Μετά από αρκετούς αποτυχημένους αρραβώνες και πολύκροτους δεσμούς με celebrities και γόνους εφοπλιστών, η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton, σήμερα 11/11 θα πει επιτέλους το ναι και θα ντυθεί νυφούλα!

Ο γάμος της 40χρονης Paris, με τον επίσης 40χρονο Carter Reum, θα γίνει σήμερα στην αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του παππού της Barron Hilton, στο Bel Air του Λος Άντζελες και αναμένεται να είναι το απόλυτο κοσμικό γεγονός.


Ήδη όλοι μιλούν για μια υπερπαραγωγή, αφού την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η party planner που έχει κάνει και τα πιο λαμπερά events των διαβόητων Kardashians και μάλιστα η Kim Kardashian αλλά και η μητέρα της Kris Jenner, είναι βέβαιο πως θα είναι παρούσες στο γάμο.


Ο γάμος θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά, αφού η Paris, φρόντισε σήμερα να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα και το νέο ριάλιτι Paris in Love, το οποίο καταγράφει τον έρωτα της με τον μέλλοντα σύζυγό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Αξίζει δε να σημειωθεί πως στο τρέιλερ η Paris ακούγεται να λέει πως σκοπεύει να βάλει πολλά νυφικά φορέματα στο γάμο της πιθανά δέκα!
Η 40χρονη Paris έχει ήδη πει πως έχει κάνει και εξωσωματική γονιμοποίηση και πως θέλει να αποκτήσει σύντομα δίδυμα!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!