GOSSIP

Ξεπέρασαν τις 100 οι μηνύσεις κατά του Travis Scott μετά την Astroworld τραγωδία

Αντιμέτωπος με μια απίστευτα μακριά λίστα αγωγών εις βάρος του, που διαρκώς μακραίνει, βρίσκεται πλέον ο διάσημος ράπερ Travis Scott, καθώς μετά από την τραγωδία που συνέβη στη συναυλία του, ο ίδιος και οι συνεργάτες του καλούνται να πληρώσουν ασύλληπτες χρηματικές αποζημιώσεις.

Θυμίζουμε πως στην συναυλία Astroworld συνολικά σκοτώθηκαν 9 άτομα, αφού δυστυχώς χθες Κυριακή, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 9χρονος Ezra Blount, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε κώμα. Η δε λίστα με τους τραυματίες ξεπερνά τα 300 άτομα.


Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, την περασμένη Παρασκευή, οι αγωγές εις βάρος του Travis Scott ξεπέρασαν τις 100 και έφτασαν τις 108 όταν έκλεισαν τα δικαστήρια, ενώ από σήμερα αυτή η λίστα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αφού αγωγή αναμένεται να καταθέσουν και οι γονείς του άτυχου αγοριού.


Εκτός από τον Travis, αγωγές έχουν κατατεθεί και εις βάρος του επίσης διάσημου ράπερ Drake που ήταν στη σκηνή μαζί με τον Travis όταν έγινε το μακελειό, αλλά και κατά των διοργανωτών του φεστιβάλ, κάποιων τοπικών αρχών του Χιούστον, των ιδιοκτητών του χώρου όπου έγινε το φεστιβάλ και των δισκογραφικών εταιρειών των δύο καλλιτεχνών.


Μια από τις αγωγές έχει κατατεθεί από γυναίκα που ισχυρίζεται πως τραυματίστηκε και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 1εκατομμυρίων δολαρίων και πολλές από τις υπόλοιπες αγωγές διεκδικούν ανάλογες χρηματικές αποζημιώσεις.

Να σημειωθεί πως ο Travis περιμένει το δεύτερο παιδί του με τη σύντροφό του  Kylie Jenner, η οποία ήταν παρούσα στη συναυλία και έκτοτε, εδώ και πάνω από μια εβδομάδα δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση στα social media.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!