GOSSIP

Ατύχημα είχε η Μάρα Μεϊμαρίδη - Δείτε τί συνέβη [βίντεο]

Η γνωστή συγγραφέας και συνεργάτιδα τηλεοπτικών εκπομπών Μάρα Μεϊμαδίρη, φέτος συμμετέχει στο σόου J2US στο πλευρό του Stan, αλλά στις πρόβες τις προετοιμασίας για το επόμενο σόου είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, η Μάρα Μεϊμαρίδη κι ο τραγουδιστής Σταν Αντιπαριώτης βρέθηκαν μαζί στο στούντιο προκειμένου να ξεκινήσουν τις πρώτες πρόβες για το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά, που θα ερμηνεύσουν το ερχόμενο Σάββατο στη σκηνή του σόου.

«Έπεσε από τη μηχανή. Μου τη ματιάσατε, μου τη ματιάσατε τη Μάρα», ανέφερε ο τραγουδιστής σε ένα από τα stories του στο instagram.

Η ίδια η Μάρα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της, πως μολονότι ο γιατρός τής είπε να παραμείνει σε πλήρη ακινησία  η ίδια ολοκλήρωσε την πρόβα.

«Αν και η συμβουλή του γιατρού ήταν πλήρης ακινησία, η πρώτη πρόβα έγινε, με πολύ πόνο ομολογώ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τη συμπαράσταση σας.
Το τι θα γίνει στη πορεία....θα εξαρτηθεί. Λέτε ο coach μου Stan Antipariotis , να έχει δίκιο;» έγραψε στο Facebook.

<iframe data-gdprsrc="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMaraMeimaridiOFC%2Fvideos%2F1269215896930020%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!