GOSSIP

Ο Ορέστης Τσανγκ συμμετέχει στη χολιγουντιανή ταινία The Expendables 4

Τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας Οι Αναλώσιμοι 4 (Expendables 4) συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα ήδη έχει υποδεχτεί πολλούς πασίγνωστους σταρ του σινεμά, ενώ στην πορεία θα βρεθούν στην ελληνική συμπρωτεύουσα  όλοι οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της ταινίας δράσης, που οι τρεις προηγούμενες εκδοχές της έσπασαν ταμεία. Και τώρα μάθαμε πως στα γυρίσματα συμμετέχει ο Ορέστης Τσανγκ.

Ο Ορέστης, που έγινε ευρέως γνωστός και δημοφιλής μέσω της συμμετοχής του στο Survivor, αποκάλυψε ο ίδιος τη συμμετοχή του στην ταινία, ανεβάζοντας στο Instagram μια κοινή πόζα του με τον Tony Jaa, τον Ταϊλανδό ηθοποιό και μάστερ των πολεμικών τεχνών που επίσης συμμετέχει στην ταινία.


«Η ταινία «Αναλώσιμοι 4» είναι γεγονός! Μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Και είναι μεγάλη μου χαρά που έχω να μάθω τόσα πολλά αυτές τις μέρες δουλεύοντας μαζί με τους καλύτερους στον χώρο του κινηματογράφου!! It’s my honor to meet & working with you @tonyjaaofficial » έγραψε ο Ορέστης στο Instagram, ενώ χθες μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και  αναφέρθηκε στα γυρίσματα χολιγουντιανών ταινιών στη Θεσσαλονίκη και στο γεγονός πως σε μια ταινία έπαιξε ξύλο με τον Antonio Banderas.


«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έγινε εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Αντόνιο Μπαντέρας τον Ιούλιο. Τώρα η ίδια εταιρεία παραγωγής κάνει τη δεύτερη χολιγουντιανή ταινία εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών και το budget είναι τετραπλάσιο από την περασμένη ταινία» υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι τρομερό να βλέπεις τον Τζέισον Στέιθαμ, που είναι και παραγωγός, να δουλεύει έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50 Cent, τη Μέγκαν Φοξ. Είναι πολύ ευγενικός με όλους, άψογος επαγγελματίας και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».

«Παίξαμε ξύλο με τον Αντόνιο Μπαντέρας, ήταν αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!