GOSSIP

Τέλος στην κόντρα του Αλέξη Παππά και του Κώστα Παπαδόπουλου [βίντεο]

Αίσιο τέλος είχε τελικά η κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο πρώην παίκτες του Survivor Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο, αφού ο νυν The Bachelor ανακοίνωσε πως αποσύρει τη μήνυση που είχε κάνει κατά του πρώην συμπαίκτη του.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο γνωστός και ως "ζαχαροπλάστης" του Survivor, είχε κάνει μια πολύ εμπρηστική τηλεοπτική δήλωση για τον Αλέξη Παππά που είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του ηθοποιού και μοντέλου, ο οποίος είχε κινηθεί νομικά εναντίον του.


Συγκεκριμένα ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ακουστεί να λέει: «Ο Αλέξης Παππάς είναι η μεγαλύτερη και πιο ακριβή αρσενική β@ζ@τ@ της Ελλάδας». Ο ίδιος στην πορεία απολογήθηκε για αυτή τη δήλωση και θέλησε να δώσει εξηγήσεις.


Και σήμερα, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά ανακοίνωσε πως ο πελάτης του αποδέχτηκε τη συγγνώμη του Παπαδόπουλου και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του.


Μάλιστα ο δικηγόρος Στυλιανός Σούρλας, στη σχετική ανακοίνωση μεταφέρει και τις ευχές του Αλέξη Παππά προς τον Κώστα Παπαδόπουλο και τη σύντροφό του που είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!