GOSSIP

H Selena Gomez είναι ζευγάρι με τον Chris Evans; Ένα πουλόβερ φούντωσε τις φήμες

Η pop star Selena Gomez, που στο παρελθόν είχε δεσμούς με celebrities όπως ο Justin Bieber, φημολογείται πως τώρα έχει έρθει πολύ κοντά με τον χολιγουντιανό σταρ Chris Evans και οι φαν τους έχουν φρικάρει!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διάσημος ηθοποιός που υποδύεται στη μεγάλο οθόνη τον Captain America, άρχισε να ακολουθεί την Selena στο Instagram.


Λίγο αργότερα, ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπαμε να παίζει στο πιάνο μια μελωδία από γνωστό κομμάτι της Selena Gomez και σε ένα άλλο βίντεο όπου επίσης παίζει στο πιάνο  το Purple Rain κάποιοι θεωρούν πως... εντόπισαν μια αντανάκλαση μιας γυναίκας που μοιάζει με τη Selena  και αυτό ήταν αρκετό για να γίνει χαμός.


Έτσι αμέσως άρχισαν οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου των δύο σταρ και τώρα ένα... πουλόβερ φούντωσε και άλλο τις φήμες.


Συγκεκριμένα η Taylor Swift, ανέβασε ένα TikTok βίντεο στο οποίο βλέπουμε τη Selena Gomez να φορά ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ, που θυμίζει πολύ αυτό που φορούσε ο 40χρονος σταρ Chris Evans στην ταινία του 2019 "Knives Out".

Το γεγονός πως η Swift συχνά χρησιμοποιεί το TikTok για να κάνει αποκαλύψεις, αλλά και το γεγονός πως αυτό το πουλόβερ είναι όντως το αγαπημένο του Evans (ο ίδιος έχει πει πως του άρεσε τόσο πολύ που πήρε και ένα ίδιο για τον σκύλο του) ενισχύει τις φήμες περί ειδυλλίου, αν και πολλοί βρίσκουν... γελοία την υστερία που έχουν πάθει οι φαν των δυο σταρ που κάνουν τους... ντετέκτιβ και τους διακωμωδούν στα social media.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!